Samenwerking

In mijn praktijk werk ik samen met Bram Taktor, Brigitte Sipkema, Gerda Assen en Magre Welvaarts. Met Bram en Brigitte heb ik een nauw samenwerkingsverband wanneer het gaat om relatie- en gezinstherapie, met Gerda geef ik samen de groepen en met Magre werk ik samen wanneer het gaat om psychische klachten die in het lichaam opgeslagen liggen, denk daarbij bijv. aan trauma’s. Bram, Brigitte, Gerda en Magre willen zich kort aan u voorstellen.

Bram Taktor

Ik werk als GZ-psycholoog, relatie-/ gezinstherapeut en supervisor binnen het gezondheidscentrum De Dennenkamp. Als docent ben ik verbonden aan de Radboud Universiteit in Nijmegen waar ik les geef in kortdurend behandelen. Ik werk met Eveline samen wanneer het gaat om relatietherapie. Als collega’s maken we gebruik van onze verschillen waardoor we elkaar aanvullen waardoor partners zich vaak beter gezien en begrepen voelen. Zie voor verdere informatie Bram Taktor.

Kwalificaties:  GZ-psycholoog BIG 69066290125, Relatie- en gezinstherapeut, EMDR therapeut, EFT relatietherapeut en Supervisor relatie- en gezinstherapie.

Brigitte Sipkema

Ik werk net als Bram als GZ psycholoog, relatie- / gezinstherapeut en als supervisor binnen het gezondheidscentrum De Dennenkamp. Mijn vooropleiding is orthopedagogiek en ik heb veel ervaring in het werken met kinderen en jongeren en hun ouders. Vanuit een systemische visie werk ik met deze doelgroep als ook met volwassenen en met ouderen. Ik werk met Eveline samen wanneer het gaat over gezinnen van wie een van de gezinsleden meer intensievere behandeling nodig heeft.  Zie voor verdere informatie Brigitte Sipkema.

Kwalificaties: GZ-psycholoog BIG 79920935725, Systeemtherapeut NVRG 12545, EFT therapeut 2447

Gerda Assen

Ik ben psychiater, psychotherapeut. Ik heb ervaring op diverse gebieden binnen de geestelijke gezondheidszorg: diagnostiek, behandeling volwassenen en ouderen, wetenschappelijk onderzoek, management functie, toezichthoudende functie (inspectie gezondheidszorg) en opleider voor psychotherapie opleiding.

Kwalificaties: BIG psychiater 39019728901, AGB persoonlijk 03059443 (zie voor verdere informatie Kwaliteitsstatuut).

Margre Welvaarts

Ik ben opgeleid als psychosociaal, psychomotorisch en Pessotherapeut en heb jarenlange ervaring binnen de reguliere ggz en forensische psychiatrie. Ik heb een praktijk voor psychosociale, psychomotorische en pesso- psychotherapie te Nijmegen. Zie voor verdere informatie mijn website Magre Welvaarts

Kwalificaties: AGB persoonlijk 90058864, AGB praktijk 90058867