Contact

Corona virus

M.b.t. tot het Coronavirus adviseert de beroepsvereniging  LVVP  de aanwijzingen van het RIVM als uitgangspunt te nemen. Dat betekent dat wanneer er verkoudheidsklachten zijn of verhoging geadviseerd wordt om “face to face” afspraak niet door te laten gaan. Een alternatief is beeldbellen.

Waarneming tijdens vakanties en afwezigheid
Op de website van De Dennenkamp psychologen kunt u lezen hoe de waarneming tijdens mijn vakantie en afwezigheid is geregeld. U vindt op deze site de adresgegevens van de collega’s die voor mij waarnemen.

Ik ben afwezig van 113 tot 19 augustus.

Wachttijd
Aanmeldingswachttijd: meer dan 5 maanden.
Behandelingswachttijd: tussen de intake en de start van de behandeling is er geen wachttijd.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat de behandeling binnen 10 weken vanaf de intake is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).” Zie voor verdere informatie Informatiekaart wachttijden GGZ

Bewerkt 10 juli 2020.

Aanmelden
Om u aan te melden of wanneer u een vraag heeft dan kunt u mij bereiken op telefoonnummer 06 29007259. U kunt u boodschap inspreken en dan bel ik u later terug.

Gezondheidscentrum De Dennenkamp
Generaal Urquhartlaan 18-L
6861 GG Oosterbeek

M: 06 29007259
T: info@psycholoogvanlith.nl